Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Oppo zal de nieuwste generatie in zijn vlaggenschip Find X-serie telefoons lanceren, en voor 2022 betekent dit dat de Find X5-familie binnenkort wordt aangekondigd.

Het evenement wordt een online virtueel evenement, wat betekent dat je het lanceringsevenement kunt streamen en bekijken terwijl het gebeurt.

Wanneer is het lanceringsevenement van Oppo Find X?

Oppo heeft het lanceringsevenement voor de nieuwste Find X-telefoon gepland voor 24 februari om 11:00 GMT. Hier zijn de internationale tijden, zodat u kunt afstemmen:

  • San Francisco - 03:00 PST
  • New York - 06:00 EST
  • Londen - 11:00 GMT
  • Berlijn - 12:00 CET
  • New Delhi - 16:30 IST
  • Tokio - 20:00 JST
  • Sydney - 22:00 AEDT

Waar kan ik de lancering van de Oppo Find X5 zien?

Oppo zal het evenement livestreamen, wat betekent dat je kunt afstemmen en de actie kunt volgen. We hebben geen bevestiging, maar we verwachten dat het op YouTube staat, zodat je het kunt bekijken. We zullen de video insluiten zodat u deze kunt bekijken zodra deze is onthuld.

Beste smartphone 2022: Wij testen, beoordelen en rangschikken de beste mobiele telefoons die beschikbaar zijn om te kopen

Wat gaat er gelanceerd worden?

Er zijn veel lekken geweest en enkele officiële bevestigingen over de Find X5. Oppo heeft het gebeeldhouwde ontwerp van de achterkant van de telefoon al geplaagd en we verwachten een keramische achterkant op sommige Find X5 Pro-modellen. Ook in de serie zullen de Find X5 en Find X5 Lite zijn.

Het lijkt erop dat er een 6,7-inch LTPO AMOLED-scherm met 120 Hz verversingssnelheid en Quad HD-resolutie op de Find X5 Pro zal zijn, terwijl het naar verwachting zal worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 1 en tot 80 W opladen ondersteunt.

De camera is ontworpen met Hasselblad en heeft twee 50-megapixelcamera's (hoofd- en ultragroothoeklens) gecombineerd met een 13-megapixel telefoto.

Geschreven door Cam Bunton. Bewerken door Chris Hall.