Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Een nieuwe OnePlus Nord- telefoon is onderweg. OnePlus heeft aangekondigd dat het in juni een "Summer Launch Event" zal organiseren, waar we kunnen verwachten dat het een vervolg op de Nord zal onthullen.

Dit is wat u moet weten, inclusief hoe u kunt kijken.

Wanneer is het zomerlanceringsevenement van OnePlus?

Het OnePlus Summer Launch Event staat gepland op donderdag 10 juni 2021 om 15:00 uur BST. Hieronder vind je een handvol andere tijdzones.

  • San Francisco - 07:00 PDT
  • New York - 10:00 EST
  • Londen - 15:00 BST
  • Centraal-Europa - 16:00 CEST
  • New Delhi - 19:30 IST
  • Tokio - 23:00 JST
  • Sydney - 00:00 AEST, 11 juni

Hoe het evenement te bekijken

Je kunt het evenement hier bekijken. Voor uw gemak hebben we de stream bovenaan deze pagina ingesloten. Maar je kunt het ook elders vangen. Het evenement wordt gestreamd op de OnePlus UK-website en op het OnePlus YouTube-kanaal .

Beste smartphones 2021 beoordeeld: de beste mobiele telefoons die momenteel verkrijgbaar zijn

OnePlusOnePlus Summer Launch-evenement: hoe de Nord CE 5G te zien onthult foto 1

Wat te verwachten van het evenement

OnePlus Nord CE 5G

Lees ook: OnePlus Nord CE 5G bevestigd en komt naar Europa

De OnePlus UK-website maakt duidelijk dat de OnePlus Nord CE 5G, ook bekend als de opvolger van de OnePlus Nord, zal verschijnen tijdens het Summer Launch Event. OnePlus CEO Pete Lau heeft ook bevestigd dat de OnePlus Nord CE 5G (CE staat voor Core Edition) tijdens deze zal worden aangekondigd, zowel in India als in Europa. "We hebben de originele Nord gedestilleerd tot zijn kernelementen en een paar extra functies toegevoegd", zei Lau.

Over nieuwe functies gesproken, de website van OnePlus UK zal vier "mysterieuze functies" onthullen in de aanloop naar het Summer Launch Event. De eerste vindt plaats op 31 mei, gevolgd door meer sneak peeks op 2 juni, 4 juni en 8 juni. Dus blijf daar kijken voor de laatste details.

Is dat het?

De OnePlus Nord N200 5G is ook onderweg, vertelde Lau aan Ditching, maar hij zal blijkbaar op een later tijdstip debuteren in de VS en Canada.

Geschreven door Maggie Tillman.