Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Huawei heeft de Huawei P50-serie aangekondigd.

Verwacht werd dat Huawei zijn nieuwe vlaggenschip-telefoonserie in het voorjaar zou aankondigen, zoals gewoonlijk, maar dit jaar was het een beetje anders.

Wanneer was de lancering?

Huawei bevestigde dat de lancering op 29 juli 2021 zou plaatsvinden, inclusief de Huawei P50-serie smartphones. De tijd werd op de Chinese website gegeven als 19:30 uur, hier zijn de globale tijden:

  • San Francisco - 04:40
  • New York - 07:30
  • Londen - 12:30
  • Berlijn - 13:30
  • New Delhi - 17:00
  • Tokio - 20:30
  • Sydney - 21:30

Hoe kan ik het bekijken?

Het lanceringsevenement is beschikbaar op YouTube op het Huawei Mobile-kanaal en we hebben het hierboven ingesloten. Dit is de originele Chinese versie, maar met Engelse ondertiteling en vertaling.

Wat is er gelanceerd?

De Huawei P50-serie werd aangekondigd, bestaande uit de Huawei P50 en de Huawei P50 Pro. De telefoon is vergelijkbaar, maar met de Pro die een superieur ontwerp, een groter scherm en een andere camera-array krijgt.

De Huawei P50 Pro heeft een 6,6-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en buigt naar de randen toe. De Huawei P50 heeft een 6,5-inch display met 90Hz verversing en een platte afwerking.

De P50 Pro zal beschikbaar zijn met de Kirin 9000, terwijl er ook een Snapdragon 888-versie beschikbaar is. De P50 is ook Snapdragon 888. Er zijn verschillende RAM- en opslagopties beschikbaar, maar 8 GB RAM is voor beide de standaard.

De P50 Pro heeft een hoofdcamera van 50 megapixels, met ondersteuning voor een monochrome camera van 40 megapixels. Het wordt vergezeld door een 64-megapixel zoomcamera, 3,5x optisch en 100x digitaal, en een 13-megapixel ultragroothoekcamera. Er is ook een 13-megapixel camera aan de voorkant.

De P50 heeft een 50 megapixel hoofdcamera, 12 megapixel telefoto met 5x optische en 50x digitale zoom, en de 13 megapixel ultrawide camera. Beide hebben een IP68-classificatie en werken met HarmonyOS 2.

Apple Watch Series 7 beoordeeld, Sonos-interview en meer - Pocket-lint Podcast 125

Geschreven door Dan Grabham en Cam Bunton. Bewerken door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 21 October 2020.