Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - De Asus ROG Phone 5 is de vierde generatie gaming-telefoon van het Taiwanese merk, die vandaag, woensdag 10 maart 2021, wordt onthuld.

Dus wat kun je verwachten van dit aankomende spelapparaat om het te onderscheiden van de concurrentie, en hoe kun je het onthullingsevenement bekijken?

Wanneer wordt de Asus ROG Phone 5 gelanceerd?

De Asus ROG Phone 5-onthulling vindt vandaag plaats, woensdag 10 maart 2021. De tijd is bevestigd als 19:00 Taipei-tijd (UTC + 8). Dit zijn de wereldwijde tijden, zodat u weet wanneer u moet afstemmen:

  • Westkust VS: 03:00 (PT)
  • Oostkust VS: 06:00 (ET)
  • VK: 11:00 (GMT)
  • EU: 12.00 uur (CET)
  • India: 13:30 uur (IST)

Hoe kan ik zien hoe de Asus ROG Phone 5 wordt gestart?

Asus zal de lancering van Taipei naar de wereld streamen. Je kunt het hier bekijken.

Asus ROG Phone 5 verwachte specificatie

We hebben al een functie met details over de ROG Phone 5-geruchten , om u dieper in te gaan op wat u van de telefoon kunt verwachten.

Enkele van de meer opvallende kenmerken zijn de verwachting van een secundair scherm aan de achterkant van de telefoon, een 144 Hz verversingssnelheid hoofddisplay en het topspecifieke Qualcomm Snapdragon 888-platform.

Geschreven door Mike Lowe. Bewerken door Britta O'Boyle.