Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Asus zal zijn derde generatie gaming-telefoon, de ROG Phone 3, onthullen tijdens een online-evenement op 22 juni 2020.

Het nieuwe apparaat wil de kampioen gaming-telefoon worden, dus hier is wat u van het evenement kunt verwachten en hoe u kunt kijken vanuit uw lokale tijdzone.

Wanneer wordt de Asus ROG Phone 3 gelanceerd?

Het evenement vindt plaats op woensdag 22 juli 2020, op de volgende tijden:

  • BST: 16:00 uur voor VK
  • CEST: 17:00 voor Europa
  • IST: 21:30 uur voor India
  • CST: 00:00 (+1, 23 juli) voor China
  • EST: 11:00 uur voor oostkust VS.
  • PST: 08:00 uur voor westkust VS.

Gezien het feit dat Asus in Taiwan is gevestigd, is dat een zeer laat lanceringsevenement in lokale tijd - dus verwacht dat de zaken daardoor gericht zullen zijn op een meer internationaal publiek.

Hoe het ROG Phone 3-evenement te bekijken

Details zijn dun gezaaid, maar de aftelklok op de officiële pagina van Asus is waar we verwachten dat de lancering zal plaatsvinden.

Stem af op het relevante tijdstip en we vermoeden dat u wordt getrakteerd op de volledige video-uitsplitsing.

Wat te verwachten van de ROG Phone 3

Omdat het een gaming-telefoon is, mag je verwachten dat de ROG 3 almachtig zal zijn. Qualcomm heeft het al bevestigd als een van de eerste apparaten met het Snapdragon 865 Plus-platform, met geruchten dat het 16 GB RAM beschikbaar zal hebben.

Andere geruchten suggereren dat er een 6.000 mAh-batterij aan boord zal zijn, samen met koeltechnologieën om ervoor te zorgen dat dit apparaat lang kan werken zonder in te leveren op vermogen.

We hebben alle feiten en geruchten samengevat in onze ROG 3 round-up-functie als u een diepere duik wilt. Blijf anders op de hoogte voor het evenement zelf, wanneer alles volledig zal worden onthuld.

Geschreven door Mike Lowe. Bewerken door Chris Hall.