Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - MSI heeft een virtueel evenement gepland genaamd MSIology, waar we verwachten dat het zijn nieuwste notebooks zal onthullen.

Hier is alles wat u moet weten over de MSI-top.

Wanneer is het lanceringsevenement van MSI?

MSIology staat gepland op 1 april om 19:00 uur BST. Dit zijn de wereldwijde tijden voor de lancering:

  • San Francisco - 11:00 uur PDT
  • New York - 14:00 EDT
  • Londen - 19:00 BST
  • Berlijn - 20:00 CEST
  • New Delhi - 23:30 IST
  • Toyko- 03:00 JST, 2 april
  • Sydney - 05:00 AEDT, 2 apr

Waar u het lanceringsevenement kunt bekijken

Het evenement wordt live gestreamd op YouTube, je vindt de video hierboven ingesloten.

Wat u kunt verwachten van MSIology

MSI plaagt dat we het nieuwste van zijn laptopassortiment zullen zien, met de gulden snede als thema. Er wordt veel gesproken over dingen die in perfecte balans zijn voor succes.

MSI heeft ook iets van een teaser getweet, dat verwijst naar beveiliging.

De beste Black Friday & Cyber Monday US deals 2021: Sony 1000XM4, Garmin horloges en meer afgeprijsd

Geschreven door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 26 maart 2021.