Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - We naderen de herfst en dat betekent meestal een enorme opknapbeurt van laptoplijnen van de meeste bedrijven. Daar hoort natuurlijk ook Asus bij .

Asus zal naar verwachting een nieuwe generatie laptops onthullen die gericht zijn op creatievelingen, als de titel "Create the Uncreated" iets is.

Hier zijn de details over wanneer en hoe je het kunt bekijken, plus wat je kunt verwachten.

Hoe laat is de lancering?

Het lanceringsevenement gepland voor donderdag 02 september, om 16:00 uur BST. In uw tijdzone betekent dat het volgende:

  • Los Angeles - 08:00 PDT
  • New York - 11:00 EDT
  • Londen - 16:00 uur BST
  • Berlijn - 17:00 CEST
  • New Delhi - 20:30 IST
  • Taipei - 23:00 CST
  • Sydney - 01:00 AEST

Hoe kan ik het bekijken?

Makkelijk, je kunt het hier op deze pagina bekijken. Voor het gemak hebben we de livestream bovenaan dit artikel ingesloten.

Als alternatief, kunt u deze bekijken op YouTube hier .

Wat wordt er aangekondigd?

Asus heeft niet veel gezegd, maar dit evenement zou in normale jaren samenvallen met IFA. IFA 2021 werd geannuleerd, maar er vinden nog steeds een aantal productlanceringen plaats, waaronder Asus.

Asus heeft in zijn plagen de verwijzingen naar ProArt laten vallen, wat suggereert dat er nieuwe ProArt-modellen zullen zijn - een van zijn laptops-families gericht op creatievelingen. Om een volledig beeld te krijgen van wat er gaat komen, moet je afstemmen en de actie bekijken.

Dus bookmark deze pagina en kom op tijd terug voor de grote onthulling.

Geschreven door Cam Bunton. Bewerken door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 10 mei 2021.