Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Elk jaar heeft Acer een tweeledig lanceringsschema: in het voorjaar daalt het typisch af naar New York City voor zijn jaarlijkse wereldwijde persconferentie (GPC); aan het einde van de zomer maakt het gebruik van de IFA-techshow in Berlijn om zijn aankomende producten aan te kondigen.

Het is duidelijk dat, aangezien 2021 het jaar is dat het is, GPC 2021 is veranderd in een tweeledig online livestream-evenement. En met IFA 2021 geannuleerd, was dat ook geen persoonlijk evenement (in plaats daarvan werd in mei een showcase New Perspectives onthuld).

Voor de tweede helft van 2021 is de slogan Made For Humanity van Acer de pitch, dus hier is alles wat u moet weten over hoe u kunt kijken en welke opwindende producten u kunt verwachten.

Wanneer is de Acer Global Press Conference?

Voor 2021 zal het evenement plaatsvinden op 13 oktober. Dit zijn lokale tijden voor een internationaal publiek:

  • 14:00 BST (VK)
  • 15:00 CEST (Europa)
  • 09:00 EDT (oostkust VS)
  • 06:00 PDT (Westkust VS)
  • 22:00 SGT (Singapore / HK / Taiwan)

Hoe kan ik de Acer Global Press Conference streamen?

Acer heeft verschillende manieren om te kijken onthuld. Je kunt de YouTube-video bekijken (ingesloten bovenaan de pagina) , bekijken op Facebook of naar de speciale evenementenwebsite van Acer gaan.

Wat kunt u verwachten van de Acer Global Press Conference?

U kunt alle actie in realtime bekijken terwijl de CEO van Acer, Jason Chen, het podium betreedt om aan te kondigen wat, zoals het evenement wordt genoemd, coming Next bij Acer is - voor dit jaar en daarna.

We stemmen af om te zien waar de actie over gaat en brengen u het nieuws op de site. De slogan Made For Humanity suggereert een creatieve invalshoek - vooral als je de teaser-inktachtige groeiende boom ziet - maar betekent dat een nieuwe ConceptD of iets meer? Je zult moeten afstemmen om erachter te komen.

Beste laptop 2021: topbudget en premium notebooks voor professionals, studenten en informele gebruikers

Geschreven door Mike Lowe. Oorspronkelijk gepubliceerd op 11 April 2019.