Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Het bedrijf van Carl Pei, Nothing , zal zijn eerste product onthullen tijdens een lanceringsevenement op 27 juli. Eind deze maand wordt de Ear 1 eindelijk onthuld.

Niets geeft nog niet te veel weg, maar in zijn uitnodiging aan de media zei het dat het "ruwe schoonheid en nauwkeurige techniek zal combineren voor een pure geluidservaring".

Hoe mooi en vaag dat ook is, niets heeft een hint gegeven over hoe zijn producten eruit zullen zien en suggereerde sterk dat er in zijn portfolio op zijn minst enkele transparante materialen zullen worden gebruikt.

Wanneer is de lancering van Nothing Ear 1?

Niets zal de Ear 1 op 27 juli om 14:00 uur BST (Britse tijd) lanceren, waarna ze ons een eerste goede kijk zullen geven op welke functies het heeft en wat het uiteindelijke ontwerp is. We hebben hieronder voor uw gemak een handvol andere tijdzones opgesomd:

  • San Francisco, VS - 06:00 PDT
  • Chicago, VS - 08:00 CDT
  • New York, VS - 09:00 EDT
  • Parijs, Berlijn, Barcelona - 15:00 CEST
  • Dubai, VAE - 17:00 GST
  • New Delhi, IND - 18:30 IST
  • Sydney, Australië - 23:00

Hoe kan ik het bekijken?

Er zijn een aantal manieren om de lancering te bekijken. Niets zal de stream op zijn eigen website hosten, dus je kunt hem daar bekijken. Ze werken ook samen met het YouTube-kanaal, Unbox Therapy, om daar een livestream te doen die we bovenaan deze pagina voor je hebben ingesloten.

Wat wordt er verwacht?

In de eerste paar maanden van dit jaar heeft Nothing druppelsgewijs informatie verstrekt over zijn plannen voor het komende jaar.

We weten sinds mei dat het eerste product - een paar echte draadloze oordopjes - Ear 1 zou heten, en het was aanvankelijk de bedoeling dat het in juni zou worden gelanceerd.

Het is duidelijk dat de plannen een beetje zijn gewijzigd en dat het product enigszins is vertraagd. Meer recentelijk kondigde het bedrijf aan dat het zijn eerste toppen bij Selfridges zou verkopen via zijn merk Smartech.

We verwachten niet dat er niets zal stoppen bij alleen oordopjes, maar er is veel te doen op het eerste product van het bedrijf en er is veel druk om deze eerste indruk goed te krijgen.

Met zijn vroege berichten over het verwijderen van het onnodige en het achterlaten van praktische producten met iconisch ogende ontwerpen, was het vroege gesprek gedurfd.

Wanneer is Black Friday 2021? De beste Black Friday-deals voor de VS zijn hier

De tijd zal leren of het eerste product alle hype waarmaakt.

Geschreven door Cam Bunton. Oorspronkelijk gepubliceerd op 28 juni 2021.