Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Square Enix zal vandaag zijn digitale E3 2021 "Summer Showcase" hosten, en er zijn al een paar games genoemd die we kunnen verwachten.

Hier leest u hoe u het evenement zelf online kunt bekijken, plus wat er waarschijnlijk te zien zal zijn.

Wanneer is de Square Enix E3 2021 Summer Showcase?

De Square Enix Summer Showcase begint vandaag, zondag 13 juni 2021 om 12.15 uur PT. Dit zijn de starttijden voor uw regionale tijdzone:

  • New York: 15:15 uur ET
  • San Francisco: 12:15 uur PT
  • Londen: 20:15 uur BST
  • Parijs: 21:15 uur CEST
  • Berlijn: 21:15 uur CEST
  • Delhi: 12:45 uur (14 juni) IST
  • Hong Kong: 03:15 uur (14 juni) HKT
  • Tokio: 04:15 uur (14 juni) JST
  • Syndey: 5:15 uur (14 juni) AST

Hoe de Square Enix E3 2021 Summer Showcase te bekijken

Het evenement wordt online uitgezonden via de Square Enix Twitch- en YouTube-kanalen. Pocket-lint zal de stream hier insluiten wanneer deze beschikbaar is.

Wat te verwachten van de Square Enix E3 2021 Summer Showcase

Square Enix zou verschillende games moeten presenteren en bespreken, waaronder maar niet beperkt tot:

  • Final Fantasy XVI
  • Final Fantasy Origin
  • Dragon Quest XII: The Flame of Fate
  • Het leven is vreemd: ware kleuren
  • uitgesproken
  • Tomb Raider Anime-serie

De E3 van dit jaar is volledig digitaal en loopt van 12 juni tot 15 juni. Pocket-lint is van plan om E3 2021 te dekken, dus houd onze games-hub in de gaten.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Rik Henderson. Oorspronkelijk gepubliceerd op 11 juni 2019.