Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Het is een belangrijk jaar voor heel wat gamefranchises in het land van Nintendo, met Mario en The Legend of Zelda die grote mijlpalen vieren, maar het is Pokémon die op het punt staat centraal te staan.

Dit jaar is het 25-jarig jubileum van de franchise en fans zijn gek geworden door te raden of The Pokémon Company en Nintendo een nieuwe game hebben opgesteld om dit te vieren.

Het lijkt erop dat we het binnenkort zullen ontdekken: er is zojuist een speciale Pokémon Presents-livestream gepland op het officiële Pokémon YouTube-kanaal.

Wanneer is de livestream van Pokémon Presents?

De livestream staat gepland voor 26 februari om 15:00 GMT, maar hier zijn wat meer wereldwijde tijden voor de duidelijkheid:

  • VS: 07:00 PDT
  • VS: 10:00 EST
  • Europa: 16:00 CET

Hoe kan ik de livestream van Pokémon Presents bekijken?

De stream wordt gehost op het Pokémon YouTube-kanaal , en we hebben deze ook bovenaan deze video ingesloten, zodat je hem hier samen met ons kunt bekijken. Maak gewoon een bladwijzer voor deze pagina en kom terug kort voordat het begint om te zien welk nieuws we krijgen!

Pokémon presenteert livestream - wat te verwachten

We weten dat de livestream ongeveer 20 minuten zal duren, wat ons klinkt als de perfecte hoeveelheid tijd om een nieuw spel in de serie voor de Nintendo Switch te onthullen en vervolgens te laten zien - hier hopen we!

De dominante fan-theorie op dit moment is dat we een nieuwe gaan zien in de Lets Go-subreeks die begon met Evee! en Pikachu! - een remake van een vorige generatie Pokémon-games, met vernieuwde mechanica en nieuwe beelden.

De meest populaire keuze is Diamond en Pearl, niet in de laatste plaats vanwege de hieronder ingesloten Tweet die zon spel lijkt te plagen met een woordspeling.

Top Nintendo Switch-games 2021: de beste Switch-games die elke gamer moet hebben

Dat klinkt enorm veelbelovend voor ons, en als het klopt, kunnen we niet wachten om die geweldige DS-games opnieuw te bekijken met nieuw geüpgradede beelden. Toch kunnen we van alles verwachten wanneer de livestream begint, dus zorg ervoor dat je deze pagina opslaat om als een van de eersten te horen wanneer het allemaal begint!

Geschreven door Max Freeman-Mills.