Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machinaal leren voordat hij is beoordeeld door een menselijke redacteur in uw moedertaal.

(Pocket-lint) - Nintendo houdt vandaag, dinsdag 13 september 2022, zijn nieuwste Direct online presentatie.

Deze showcase zal "vooral gericht zijn op Nintendo Switch-games die deze winter lanceren", maar er kunnen ook een paar verrassende voorproefjes zijn.

Hier is wat je kunt verwachten en hoe je het online kunt bekijken.

Wanneer begint de Nintendo Direct?

De vooraf opgenomen stream begint vandaag, 13 september, om 07:00 uur PT. Hier zijn de tijden voor jouw locatie:

  • VERENIGD KONINKRIJK: 15:00 BST
  • Centraal-Europa: 16:00 CEST
  • Oostkust VS: 10:00 ET
  • Westkust VS: 07:00 PT

Hoe kun je de Nintendo Direct bekijken?

Je kunt het evenement bovenaan deze pagina bekijken.

Het is ook rechtstreeks beschikbaar via Nintendo's YouTube-kanaal.

POCKET-LINT VIDEO OF THE DAY

Hoewel Nintendo de video streamt in de VS en andere regio's, zal Nintendo UK de video niet hosten op zijn eigen kanalen, uit respect voor het overlijden van Hare Koninklijke Majesteit de Koningin.

Wat kun je verwachten tijdens de laatste Nintendo Direct

Nintendo heeft gezegd dat zijn nieuwste Direct-presentatie 40 minuten lang zal duren en gericht zal zijn op Nintendo Switch-games die deze winter verschijnen - "meestal", in ieder geval.

Er kunnen een paar verrassingen zijn, want sommige geruchten suggereren dat we ook de aankondiging van Switch-ports van Wind Walker en Twilight Princess zullen zien.

Bekijk deze schitterende aanbiedingen voor laptops uit de Nvidia RTX 30-serie

Metroid Prime wordt ook getipt voor een Switch remaster, dus die zouden we ook kunnen zien.

Geschreven door Rik Henderson.
Secties Nintendo Games