Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machinaal leren voordat hij is beoordeeld door een menselijke redacteur in uw moedertaal.

(Pocket-lint) - Battle Royale is niet nieuw in Call of Duty, aangezien het in Black Ops 4 van 2018 verscheen onder de naam Blackout. Dat was echter slechts een voorloper van het hoofdevenement, Warzone, dat later vandaag, dinsdag 10 maart 2020, wordt uitgebracht.

Call of Duty: Warzone biedt multiplayer-matches voor 150 personen, in twee verschillende modi: Plunder en Battle Royale. En het komt toevallig gratis voor pc, PS4 en Xbox One.

Ja, net als Fortnite , Apex Legends en verschillende andere BR-geïnspireerde games, waaronder Call of Duty Mobile , is Warzone gratis te downloaden en te spelen.

We verwachten in-game aankopen voor items en dergelijke, maar je hoeft geen afstand te doen van je zuurverdiende geld om het spel te spelen. Bovendien heb je COD: Modern Warfare of een andere eerdere Call of Duty-titel niet nodig om Warzone binnen te springen.

Beste Amazon US Prime Day 2022 deals: Datum bevestigd en eerste deals aangekondigd

Meer zal duidelijk worden wanneer de game later wordt uitgebracht. Voorlopig zijn dit echter de tijden waarop je het spel in handen kunt krijgen, afhankelijk van je regio:

  • Amerikaanse westkust - 12:00 PDT
  • Amerikaanse oostkust - 15:00 PDT
  • VK - 19:00 GMT
  • Centraal-Europa - 20:00 CET
  • Japan - 04:00 JST (11 maart)
  • Australië - 06:00 AEDT (11 maart)

Bekijk voor andere locaties de handige tijdzonekaart hieronder ...

ActivisionCall of Duty Warzone Battle Royale komt vandaag, wanneer kun je het downloaden afbeelding 2
Geschreven door Rik Henderson.