Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - De game Fortnite is geen onbekende in het hosten van live-optredens in zijn virtuele wereld. Het zag DJ Marshmello terug spelen in 2019 - en meer dan 10 miljoen gingen online om te kijken .

Nog een jaar, weer een reeks uitvoeringen. Voor 2020 is het rapper Travis Scott die naar de virtuele microfoon gaat en zijn show - getiteld Astronomical - vijf keer in de game geeft.

Hier is wanneer en hoe je het astronomische optreden van Travis Scott in Fortnite kunt bekijken.

Wanneer treedt Travis Scott op in Fortnite?

Astronomical wordt vijf keer uitgezonden, van donderdag 23 april tot en met zaterdag 25 april.

  • Vrijdag 24 april:
    • Show 1: 00:00 BST / 01:00 CEST / 19:00 ET (donderdag 23) / 16:00 PT (donderdag 23)
    • Show 2:15:00 BST / 16:00 CEST / 10:00 ET / 07:00 PT
  • Zaterdag 25 april:
    • Show 1: 05:00 BST / 06:00 CEST / 00:00 ET / 21:00 PT (vrijdag 24)
    • Show 2:16:00 BST / 17:00 CEST / 11:00 ET / 08:00 PT
    • Show 3:23:00 BST / 00:00 CEST (zondag 26) / 18:00 ET / 15:00 PT

Travis Scotts Astronomical: wat te verwachten?

De virtuele deuren gaan 30 minuten voor elke show open, dus zorg ervoor dat je ingelogd bent en klaar bent. Epic Games, de uitgever van Fortnite, suggereerde dat er mogelijk een capaciteitslimiet is, maar die is zeker niet klein. De eerste show, die donderdag 23 april in de VS werd uitgezonden, brak opnieuw records - met meer dan 12 miljoen kijkers.

Epic Games belooft dat Astronomical "een buitenaardse ervaring" zal zijn. We weten nu dat dit waar is als we clips van de eerste uitvoering hebben gezien. Als je van Travis Scott houdt, hem in virtuele vorm supersized wilt zien en ook een nieuw nummer wilt horen, zorg er dan voor dat je aan boord gaat.

Elke set duurt ongeveer 10 minuten en bevat trippy-as-you-like visuals. Tijdens het optreden wordt de gebruikersinterface van de game uitgeschakeld, zodat je kunt zweven en een beter zicht op de show kunt krijgen.

Travis Scott: Merch & Challenges

Er is ook in-game merch: Epic heeft een Travis Scott-skin uitgebracht, die verkrijgbaar is in de winkel van de game. Ker-ching.

Bovendien zijn er uitdagingen om te voltooien. Als u dit doet, kunt u een banner, een laadscherm en een emote verdienen als u de kavel voltooit. Je hebt tot het einde van het weekend (zondag 26 april) om de uitdagingen aan te gaan.

Ik speel Fortnite niet: hoe kan ik Travis Scott kijken?

"Als je naam niet klopt, kom je niet binnen". Dit is echt een Fortnite-ervaring, dus het krijgen van de game is de beste manier om kaartjes op de eerste rij te bemachtigen.

Dat gezegd hebbende, zullen veel streamers zijn aangemeld en de show laten zien. Misschien wel de bekendste is Ninja, wiens stream je hier kunt ophalen . De eerste show is ook meerdere keren op YouTube verschenen , inclusief de ingesloten video bovenaan deze pagina, met dank aan AussieAntics .

Geschreven door Mike Lowe.