Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Xiaomi staat op het punt om een volledige reeks nieuwe apparaten in zijn ecosysteem te onthullen en het zal het evenement online delen.

We weten niet wat we kunnen verwachten, maar met de #SmartLivingForEveryone verwachten we een volledige reeks verbonden apparaten voor thuis.

Wanneer is de livestream van het Xiaomi-ecosysteem?

Xiaomi zal op woensdag 15 juli om 20:00 uur vanuit China pronken met de nieuwe producten, hier is hoe de tijden uiteenvallen:

  • New York - 08:00 EDT
  • Londen - 13:00 BST
  • Berlijn - 14:00 CEST
  • Mumbai - 17:30 IST
  • Peking - 20:00 CST
  • Sydney - 22:00 AEST

Je kunt de actie volgen op de sociale kanalen van Xiaomi of via de video hierboven.

Wat te verwachten

Xiaomi heeft niet onthuld wat het zal laten zien, maar de YouTube-video geeft een paar hints van wat we zouden kunnen zien - en er zit een wiel in, wat lijkt op een fitnesstracker en misschien een tv-gerelateerd apparaat.

Onlangs is er een lek geweest van de Mi Band 5 die wellicht op de agenda zou kunnen staan. We hebben ook verschillende lekken van de Mi TV Stick gezien, die eruitziet als een rivaal voor Fire TV- of Roku-apparaten.

Meestal onthullen deze evenementen veel nieuwe producten, maar het is niet te voorspellen wat elke verschillende markt zal krijgen, dus je zult moeten meekijken om te zien welke technologie Xiaomi op de markt brengt.

Geschreven door Chris Hall.