Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Peugeot doet het goed. Na een decennium of twee van grotendeels middelmatige autos, heeft het bedrijf ons nu de pittige 208, de Audi-TT-baiting RCZ en de verrassend praktische 2008 gegeven. Kan de nieuwe Peugeot 308 de verjonging van The Lion voortzetten?

Het wordt misschien niet zo groot verkocht als de 208, maar in veel opzichten is de 308 de auto die zal bepalen of Peugeot echt terug is of niet. Het concurreert frontaal met wat misschien wel twee van de beste autos in de branche zijn: de VW Golf en de Ford Focus. We weten dat er mensen zijn die geen van beide kunnen uitstaan. We weten ook dat ze - objectief gezien - allebei briljant zijn.

Met dat in gedachten moet de Peugeot 308 serieus indrukwekkend zijn om zich te meten. Brult The Lion nog een keer?

Peugeot premiumiseren

Peugeot bekleedde lange tijd een zorgvuldig opgebouwde positie in de markt, waardoor - net als bij Volkswagen - Peugeots nooit als een echt premiumproduct werden gezien. Ze zitten niet in dezelfde klasse als BMW of Merc, maar toch zat Peugeot boven de reguliere rangen van Ford en Renault. Omdat de automarkt de afgelopen twintig jaar echter is veranderd, werd Peugeot - in de ogen van de meesten althans - gewoon een van de mainstream.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 6

Maar de recente nieuwe autos en deze nieuwe 308 Allure laten een verandering ten goede zien. Wat vandaag de dag bepaalt hoe premiumklanten denken dat een auto is, komt grotendeels neer op het merk. Maar verder is het het ontwerp van een auto dat het meeste doet om premium pretenties over te brengen. En de 308 toont een soort verfijnde elegantie.

De 308 lijkt veel minder op een MPV dan eerdere ontwerpen, dus de motorkap ziet er langer uit en de verhoudingen meer naar achteren. Net als een golf eigenlijk. Je krijgt een aantal leuke kleine details, zoals op de 208, maar hij is over het algemeen verfijnder en er is een opmerkelijk gebruik van chromen afwerkingen, die ook de premiumkwaliteiten versterken.

LEES: VW Golf GTD review

Critici zouden kunnen zeggen dat het flauw is; we zeggen dat de 308 slim en elegant is.

Het interne spel opvoeren

Maar het is van binnen waar de dingen enorm omhoog zijn gegaan. Peugeot heeft zowat elke sleutelfunctie verplaatst naar het middelste touchscreen (daarover later meer), wat betekent dat de cabine verrassend vrij is van knoppen en schakelaars.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 13

Uw geld zal in plaats daarvan zijn uitgegeven aan een architectonische vorm, allemaal gemaakt van hoogwaardig kunststof en waaraan grote, geborstelde aluminium details zijn toegevoegd. Eerlijk gezegd is de waargenomen kwaliteit hier nu beter dan in een BMW 1-Serie.

LEES: BMW M135i review

Er is ook de i-Cockpit-indeling van Peugeot, die de wijzerplaten onder het scherm naar boven brengt en betekent dat je ze kunt bekijken over een stuur met een superkleine diameter; het is vrijwel hetzelfde als die van de 208.

We denken dat deze lay-out goed werkt. Voor ons gemiddelde frame kunnen we erg comfortabel worden, zijn we blij dat we het stuur in onze schoot hebben en zo gepositioneerd dat we de wijzerplaten prima kunnen zien.

Sommigen kunnen er echter niet mee overweg. Het is dus een van die echte scenarios voordat u koopt. We zullen zeggen dat de iets grotere proporties van de 308 je meer bewegingsruimte lijken te geven om je comfortabel te voelen dan in de kleinere 208, dus vanuit dat perspectief is het misschien beter voor meer mensen, meer van de tijd.

LEES: Peugeot 208 Allure e-HDi review

Je zult merken dat die wijzerplaten ook dat extra beetje designflair hebben. Ze zien er slim uit, maar de stijl-over-inhoud gaat mogelijk een beetje ver met de tegen de klok in draaiende boog van de toerenteller. Het kostte ons brein wat tijd om hier grip op te krijgen.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 15

Desalniettemin voelt alles wat je aanraakt - stuur, deurgrepen, ventilatieopeningen, versnellingspook - aan als een item van hoge kwaliteit waar duidelijk veel designtijd aan is besteed.

Touchscreen-blues slaat weer toe

Het resultaat van al deze grimmige, hoogstaande eenvoud is dat de meeste auto- en entertainmentfuncties nu toegankelijk zijn via het touchscreen. De knop telt alleen alarmknipperlichten, voorruitverwarming, achterruitverwarming, luchtrecirculatie en een deurvergrendelingsknop. Zelfs de belangrijkste klimaatregelingen zijn nu toegankelijk via het scherm.

Het scherm is iets anders dan dat van de 208 - het is om te beginnen groter met 9,7 inch - en er zijn een reeks snelkoppelingspictogrammen aan elke kant van het scherm voor toegang tot hoofdmenus zoals klimaat, telefoon en navigatie. Het zijn niet de duidelijkste, meest intuïtieve pictogrammen, maar je snapt het snel.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 18

Het probleem is dat het scherm nog steeds aan de langzaam reagerende kant is, en wat erop verschijnt, is niet altijd gemakkelijk te lezen of te raken terwijl u onderweg bent. We vonden dat we tijdens het rijden veel te lang naar het touchscreen keken, alleen om eenvoudige handelingen uit te voeren, zoals het veranderen van de klimaattemperatuur. We zullen er niet aan werken, maar soms voelde het gemakkelijker om de auto te stoppen om complexe taken uit te voeren - wat u misschien toch zou moeten doen.

Gelukkig zijn er nog tal van snelkoppelingen die je via het stuur kunt maken en kun je een secundaire gegevensstroom - turn-by-turn, snelheid, gemiddeld verbruik, radiostation - krijgen op het kleine middendisplay tussen de wijzerplaten.

Peugeot speelt de value for money-kaart

Een ding dat we steeds van mensen horen, is hoe verbaasd ze zijn over hoe duur moderne autos zijn geworden. En het verbaast ons niet dat mensen terugdeinzen voor het idee om meer dan twintig duizend uit te geven aan het gemiddelde gezinsluik.

Maar als je dat eenmaal bent gaan accepteren of het minder pijnlijk hebt gemaakt door de PCP-deals waar 90 procent van de mensen voor kiest, lijkt de Peugeot 308 een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, gezien hoe goed hij is uitgerust.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 11

Het bedrijf heeft een verstandige middenweg gevonden tussen de opvallende lage prijzen die bedrijven als Kia nog steeds weten weg te gooien, of de verheven hoogten van Volkswagens vraagprijzen.

De testauto van het Allure-uitrustingsniveau is het derde uitrustingsniveau hoger dan vier, maar het is moeilijk om aan veel meer te denken dat je nodig hebt. Hij wordt standaard geleverd met volledige LED-koplampen, navigatiesysteem, dat touchscreen, rondom achteruitrijsensoren met achteruitrijcamera en 17-inch lichtmetalen. In feite zouden we half in de verleiding komen om terug te gaan naar het volgende niveau met Actieve trim, omdat je nog steeds het scherm en het navigatiesysteem standaard krijgt.

Het spreekt voor zich dat je ook een USB-poort, Bluetooth- en DAB-radio krijgt, maar laten we niet vergeten dat dit nog steeds dingen zijn waar de meeste premiummerken je extra voor laten betalen. En met £ 19.745 op de weg ziet onze 308 er goed uit in vergelijking met vrijwel elke Duitse auto.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 19

Van de opties die op onze testauto waren gemonteerd, vonden we het panoramische glazen dak (£ 370) leuk omdat het de cabine met licht overspoelt. Maar hoewel het Driver Assistance Pack een goede prijs lijkt voor £ 450 voor adaptieve cruisecontrol, botswaarschuwing en remsysteem, vonden we niet dat het belangrijkste deel hiervan - namelijk adaptieve cruise - bijzonder goed werkte in gemiddelde Britse verkeersomstandigheden. En het biedt niet de volledige stop / auto go-functionaliteit die de systemen van VW, Volvo en BMW wel bieden. Wat naar onze mening grotendeels zijn punt verslaat.

Vloeiendheid herontdekken

Met onze excuses voor het feit dat we u allemaal met mistige ogen aankeken, herinneren we ons de dagen dat Peugeots gemakkelijk de beste waren om in hun klasse te rijden - een onverslaanbare rijeigenschappen combinerend met een vloeiende rijervaring die voortkwam uit het maken van uw eigen op maat gemaakte dempers. De 308 is - objectief gezien - nog niet terug naar de top van de klas, maar we denken dat het voor de meeste mensen echt goed werk is om op de weg te gaan.

De besturing is echter het ergste - hij is goed gewogen, maar voelt uiteindelijk niet aan als veel elektrische stuurhuizen. En de 308 is niet echt een auto om in te drijven op een rotonde. Toch is hij scherp, accuraat en behoorlijk leuk om over de gemiddelde B-weg te rijden.

Pocket-lintpeugeot 308 review 2014 afbeelding 7

Wat we erg leuk vinden, is dat de rit echt vloeiend en goed gedempt is. Dat is toch belangrijker op onze wegen met kuilen dan een paar laatste graden van bekwaamheid? Zeker, hij is veel beter en, naar onze mening, over het algemeen gewoon prettiger om in te rijden dan de nieuwe Mercedes A-Klasse. Het is ook extreem verfijnd en stil.

De voorstoelen uit één stuk - hoewel ze er verdacht veel uitzien als Darth Vadar wanneer ze in het zwart zijn weergegeven - zijn comfortabel voor de lange termijn en de hele auto heeft een heel vloeiend, verfijnd gevoel. Bravo Peugeot.

iPhone 13-reeks beoordeeld, Surface-apparaten en meer - Pocket-lint Podcast 122

Na het rijden met deze 1.6L turbomotor in zowel de Mini als de Citroen DS3 voelde het hier een beetje gewurgd. Dat is niet verwonderlijk, aangezien hij met een flink stuk meer auto sjouwt dan met die twee, maar hij leek niet echt enthousiast om te toeren. Dat is jammer, want anders is het een goede motorkeuze: snel genoeg, mooi verfijnd en scoorde het magische gemiddelde van 40 mpg, wat voor een door ons gereden benzineauto helemaal niet slecht is.

Conclusie

Er is niet één verbazingwekkend opvallend element aan de nieuwe Peugeot 308, maar als u er tijd mee doorbrengt, begint u te beseffen wat een prima allround werk Peugeot heeft verricht. Het heeft maar heel weinig weekpunten, vooral als je doorgaat met zijn rijpositie en de touchscreen-interface.

Uiteindelijk hadden we niet verwacht dat we de 308 zo leuk zouden vinden als wij. Is het zo goed als een VW Golf? Nee. Is het aantoonbaar een betere waarde en een meer onderscheidende keuze die op bijna alle gebieden heel dicht bij de VW komt? Ja. Dat is ondubbelzinnig.

Misschien is de grootste triomf van Peugeot met de 308 om hem een stuk duurder te laten aanvoelen dan sommige beslist premium Duitse machines. Het slaagt er zelfs in om ze er beslist slecht uit te laten zien.

Als je over eventuele snobisme van een badge heen kunt komen, kijk dan eens. De leeuw brult misschien nog niet helemaal als een wild dier, maar hij vindt zeker zijn stem en produceert autos die je aandacht meer dan waard zijn.

Geschreven door Joe Simpson. Oorspronkelijk gepubliceerd op 28 April 2014.